OUR NETWORK: Dijit Community Explore3DTV My Open Router DVRplayground MediaSmart Home See all... About UsAdvertiseContact Us

 
Learn about scoring Forum's Raw Score: 501134.0
March 30, 2008 08:41 PM

Categories: Televisions and Projectors

Rating (0 votes)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rate This!

Member Avatar

sally the camel

Member
Joined: 03/30/2008

I changed the lamp in my HLP5063WX/XAA and reset the timer.  Once I tried to turn the system on, it doesn't do anything....no sound, no picture....only the standby and lamp lights blink.  Has anyone ever encountered this problem? 

Discussion:    Add a Comment | Comments 1-6 of 6 | Latest Comment

April 1, 2008 6:59 AM

You've either got a bad ballast or a DMD board.

April 1, 2008 11:00 PM

MOtvGuy said: You've either got a bad ballast or a DMD board.
Thanks.  I've decided to go ahead and call a repairman.

April 3, 2008 7:43 AM

Good choice Sally. Let us know what you find out. Good Luck

"Those who do not know their opponent's arguments, do not completely understand their own".**For complete TV repair kits including parts goto www.TvRepairKits.com

January 20, 2010 3:07 AM

I replaced the lamp but all 3 lights (stand by/timer/lamp) lights are blinking...what 2 do next? Replace the ballast? What are alternate options?

January 20, 2010 4:28 AM

Double check the lamp installation and make sure the lamp access door is secured properly
Larry D.

"Those who do not know their opponent's arguments, do not completely understand their own".**For complete TV repair kits including parts goto www.TvRepairKits.com

View unverified member's comment - posted by Marko1

Discussion:    Add a Comment | Back to Top | Comments 1-6 of 6 | Latest Comment

Add Your Reply

(will not be displayed)

Email me when comments are added to this thread

 
 

Please log in or register to participate in this community!

Log In

Remember

Not a member? Sign up!

Did you forget your password?

You can also log in using OpenID.

close this window
close this window