OUR NETWORK: TiVo Community Explore3DTV My Open Router DVRplayground MediaSmart Home See all... About UsAdvertiseContact Us

 
Learn about scoring Forum's Raw Score: 239343.0
November 8, 2007 03:25 PM

Categories: Televisions and Projectors Video Playback / Recording Devices

Rating (0 votes)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rate This!

Member Avatar

mmhoss13

Member
Joined: 11/08/2007

My friends vcr pooped out on her last week, or so we thought. It rewinds, forwards, etc. Plays, but no picture...just sound. All you get is a blue screen. Thought it was bad so we got one from somebody else which I tried on my tv before trying it on hers. Basically it's just being used to watch tv programs that I have taped for her. She'd get through one episode and then it would go to the blank screen again. She'd stop it, take the tape out, put it back in, then play and it'd be fine again. Any idea what would cause this??? (Aside from her apartment being posessed) Please help. I don't know model info, but can find it out if need be.

Discussion:    Add a Comment | Comments 1-2 of 2 | Latest Comment

November 9, 2007 1:47 PM

Please post the make and model number.  There are too many different transports for me to give you any direction.  Many simple problems can result in this type of behavior.  It could be anything from dirty heads to a tape tension problem.  I'll try to provide more info once the make and model are posted.

Dan

November 10, 2007 7:04 AM

there's 2 different vcr's. the one that had absolutely no picture was a zenith vr4237hf. the one that worked for about an hour then quit and had to be shut off and back on to work again is a sony slv-679hf

Discussion:    Add a Comment | Comments 1-2 of 2 | Latest Comment

Add Your Reply

(will not be displayed)

Email me when comments are added to this thread

 
 

Please log in or register to participate in this community!

Log In

Remember

Not a member? Sign up!

Did you forget your password?

You can also log in using OpenID.

close this window
close this window